ASIAN~WORLD
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare

Echipa 7

In jos

Echipa 7 Empty Echipa 7

Mesaj  Phoenix Lun Iul 12, 2010 2:15 am

Aici vom vorbi despre aceasta echipa, ce parere aveti despre cum a evoluat, despre cum lupta, despre membrii echipei, poze cu echipa shy membrii, etc.
Membrii echipei 7 sunt: Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha, Sakura Haruno. Liderul echipei este Kakashi Hatake. Sai shy Yamato apar pe parcurs, respectiv Sai il inlocuieste pe Sasuke dupa ce acesta parasteste echipa, iar Yamato pe Kakashi, la intoarcerea lui Kakashi in echipa Yamato ramane conducator secund.
Poate unii stiati aceste informatii de baza, poate altii nu, oricum m.am simtit datoare sa scriu esentialul despre aceasta echipa.
Parerea mea despre echipa, hmmm ... Pe Sasuke l.am urat mereu Echipa 7 188795 , dar dupa ce a parasit echipa park a inceput sa mai imi placa de el, nah doar e fratele lui Itachi Echipa 7 188795
Pe Sakura o urasc ink Echipa 7 166324 din primul episod in care am vazut.o am zis "woaa?! ce e chestia asta?!" dar ma amuza fruntea ei lata de care se leaga ino Echipa 7 166324
De Naruto ce sa zic, m.a impresionat taria lui de caracter shy faptul ca nu inceta niciodata sa lupte pentru visul lui ^^ Echipa 7 536545
Kakashi, pai de knd am auzit k numele lui se traduce sperietoare de ciori mor de fiecare data knd aud de numele lui Echipa 7 166324 Echipa 7 166324
Sai, hmmm ... ma impresioneaza talentul lui de a picta care se imbina cu abilitatile de lupta, ah shy am murit de ras knd punea porecle la toti Echipa 7 166324 nah baiatu zicea ce gandeste Echipa 7 166324
Yamato, el, el ... dracie nush ce sa zic de el Echipa 7 75544 prin testele care i le.a facut Orochimaru a obtinut puterea primului Hokage care se numeste Mokuton, pacat ca Orochimaru a parasit satul inainte sa afle rezultatul testelor. Totushi el poate sa tina sub control vulpea cu noua cozi din naruto ceea ce este uimitor Echipa 7 191649
Aqma parerea despre echipa per ansamblu, cred ca e mult mai bine cu Sai in locul lui Sasuke, pentru ca nu era locul lui Sasuke in aceea echipa, cu frunte lata pe urmele lui Echipa 7 188795 Echipa 7 188795

Phoenix
Phoenix
Admin
Admin

Puncte : 361
Reputatie : 101
Data de inscriere : 20/06/2010
Varsta : 357
Localizare : Fire Land ~Jigoku~

https://asian-world.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus