ASIAN~WORLD
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare

Anime fiction

5 participanți

In jos

Anime fiction Empty Anime fiction

Mesaj  AngelYukirii Dum Iul 04, 2010 3:54 am

Urmatoarea fictiune va fi luata din mai multe animeuri^.^ sper sa va placa Anime fiction 742423 Anime fiction 742423

O iubire neobisnuita

Cap1,,Un necunoscut''

Era ca orice alta zi de scoala iar Yumi astepta in fatza casei pe colega sa Mizuki pentru a merge impreuna la scoala.
Mizuki:Ohayo Yumi ,ma astepti de multa vreme?
Yumi:Ohayo Mizu ,nu de foarte multa vreme^^
Mizuki:alta zi de scoala....ce plictiseala Anime fiction 584333
Yumi:dap...asa sunt toate zilele...scoala acasa.....iar scoala...nimic nou>.< Anime fiction 421468 Anime fiction 421468
Mizuki:de ce nu-ti faci si tu un iubit? Anime fiction 777561 Anime fiction 777561
Yumi:........... Anime fiction 669960 nici..gand mai este timp am doar 16 ani>.<
Mizuki:hai Yumi nu fi chiar asa de toanta toate feteel la varsta asta au deja prieten Anime fiction 777561
Yumi:nu si nu!!cand va fi voi avea Anime fiction 924425
Cele 2 fete ajung in clasa unde era o galagie si un haos fara margini.........
Se aude clopotzelul care anuntza inceperea primei ore .
Diriginta intra in clasa si toata lumea sta in liniste
Yumi suspina........
Mizuki:ce e?
Yumi:nush de ce dar am o senzatie ca ceva se sa intampla Anime fiction 150109 :-.-\\'\\': Anime fiction 267626
Mizuki:ehh na si tu acuma Anime fiction 839954
Dintr-o data se aude o lovitura puternica in usa si apar in fatza clasei mai multi barbati imbracati in negru ,solizi si foarte infricosatori.
Pe usa isi face aparitia un tanar intre 17 si 18 ani inalt ,parul negru,purtand ochelari de marca pe ochi si strigand-o pe Yumi
Hiro:Yumi unde esti???? Anime fiction 769675
Yumi:de....de unde imi stie asta numele?:| Anime fiction 234201 :*&&&*:
Mizuki:tuuuuuu ai un prieten si nu mi-ai zis nimiiic? Anime fiction 654128
Yumi:nu e prietenu meu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anime fiction 527920 :-.-\\'\\': Anime fiction 644622 Anime fiction 644622
Hiro:asa e nu e prietena mea......e viitoarea mea sotie Anime fiction 57495 Anime fiction 744877 Anime fiction 97445
Yumi:ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????????? Anime fiction 67182 Anime fiction 67182 Anime fiction 67182
Mizuki:woooooow ce romaaaaaantic Anime fiction 93650 Anime fiction 93650 Anime fiction 362786
Yumi:cum adica sa fiu viitoarea ta sotie?:| nici macar nu te cunosc CINE TE CREZI SA APARI ASA SI SA-MI SPUI CA SUNT VIITOAREA TA SOTIE???? Anime fiction 545231 Anime fiction 545231
Hiro:este adevarat tatal tau i-a promis tatal lui meu ca voi avea mana ta Anime fiction 295471 Anime fiction 328697
Yumi:nu se poateeeeeeeeeeeeeeeTT-TT tata nu ar faceasa cevaaa>.< Anime fiction 234201
Hiro:avem multa treaba trb sa pregatim nunta Anime fiction 112953 abia astept Anime fiction 8748 Anime fiction 907250
Mizuki:pot venii si eu?!!!!!plz plz plz
Yumi: Anime fiction 796878 Anime fiction 539422 .....Mizuki:|.......-.- Anime fiction 796878
Hiro:sa mergem avem multe de facut...............

Va urma.........=^.^=
AngelYukirii
AngelYukirii
Admin
Admin

Puncte : 285
Reputatie : 66
Data de inscriere : 20/06/2010
Varsta : 32
Localizare : Satu Mare

https://asian-world.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Anime fiction Empty Re: Anime fiction

Mesaj  Yume Dum Iul 04, 2010 9:59 pm

wooooooooooooooooooow sarak :-o :)) astept sa vad ce pateste Yumi in continuare si cine mai apare :X:X:X succes ;)
Yume
Yume
Advanced
Advanced

Puncte : 89
Reputatie : 11
Data de inscriere : 22/06/2010
Varsta : 33
Localizare : Brasov

http://culturacoreeana.forum-motion.com/

Sus In jos

Mesaj  AngelYukirii Dum Iul 04, 2010 11:28 pm

Inainte de a trece la urmat cap voi prezenta personajele noi din fiecare cap iar acum voi prezenta dn cap anterior
Yumi

Anime fiction Blogger_dec08_html_me49f1d
Mizuki
Anime fiction Japanese-school-girl-751238
Hiro
Anime fiction B198949384
Diriginta
[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/img]
Clasa
Anime fiction Class
Bodyguarzi lui Hiro=)))))))))))))))
Anime fiction 41voockb0lss500wj31
AngelYukirii
AngelYukirii
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Dark Dream xoxo ^^ Dum Iul 04, 2010 11:54 pm

foarte tare...mah ce diriginta cu sutienu p afara=))
Dark Dream xoxo ^^
Dark Dream xoxo ^^
Moderator
Moderator

Puncte : 237
Reputatie : 21
Varsta : 27
Localizare : Slobozia,Ialomita,Romania

Sus In jos

Mesaj  Phoenix Lun Iul 05, 2010 1:58 am

Hmm ce pot spune, ai intrat cam repede in actiune, cred ca ar fi fost mai bine sa lasi un capitol shy abia in al doilea sa inceapa actiunea. In primul capitol puteai sa descri mai mult personajele ce caracter au caci fizic ai luat.o pe calea cea mai simpla si ai bagat poze. Primul dialog pana la scoala mi s.a parut cam sec, mai bine nu il mai puneai si incepeai cu actiunea din scoala... Nah a fost shy cam scurt capitolul sper ca pe urmatoarele sa le faci mai lungi, mai dezvoltate ...
Ah shy sa nu uit la poze, diriginta -> sexy diriginta k sa nu zic bitch >.>'' dar mkr hiro shy cu bodyguarzi sunt Anime fiction 39146 hoot
Ashtept urmatorul capitol cya <3 Anime fiction 745645
Phoenix
Phoenix
Admin
Admin

Puncte : 361
Reputatie : 101
Varsta : 357
Localizare : Fire Land ~Jigoku~

https://asian-world.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  AngelYukirii Dum Iul 11, 2010 6:16 pm

Cap2 ,,Omul cu 2 fetze''

Hiro:avem multa treaba trb sa pregatim nunta abia astept
Mizuki:pot venii si eu?!!!!!plz plz plz
Yumi: .....Mizuki:|.......-.-
Hiro:sa mergem avem multe de facut.... Anime fiction 330629
Yumi:ceeeee?? nici gand nu ma marit cu tine Anime fiction 930341 LASA-MA IN PACE!!! Anime fiction 443
Yumi o i-a la fuga spre casa plangand si gandindu-se................. Anime fiction 165285 Anime fiction 165285
Yumi:de ce mie? de ce tocmai mie?am doar 16 ani...nu am cum sa ma marit asa tanara:((((....n-am trait inca prima iubire.....nu....nu voi crede astak ma voi marita cu un fitzos k el......tata nu avea cum sa faca asta:(......el era un om bun( este mort) nu mama sigur nu va fi de acord:X
Ajunge acasa.....si ramane complect uimita acolo era Hiro vorbind cu mama ei.........
Hiro:doamna Kyoko imi pare bine sa va revad sunteti la fel de incatatoare Anime fiction 330629
Mama lui Yumi:wai Hiro si tu esti la fel de dragutz Anime fiction 329637 Anime fiction 482775
Yumi: Anime fiction 45294 Anime fiction 45294 Anime fiction 45294 voi va cunoasteti??????? Anime fiction 669960 Anime fiction 669960 Anime fiction 67182 Anime fiction 67182
Mama lui Yumi:eu eram dadaca lui cand era micutz si tu te jucai cu el nu-ti mai amintesti?
Yumi:ceeeeeeeeee????(eu il cunosteam pe diavolul asta de mici??!!!cum de nu-mi amintesc?:|)
Hiro:daca imi dati acordul dumneavoastra o pot lua pe Yumi?
Yumi:CUUUUUUUUUUM!!!!!!!!!!!??????mamaaaaaa asai k nu esti de acooooord TE ROOOOOOOG>.<''
Mama:ohh sigur ca sunt de acord.......wai fiica mea...deja a crescut TT-TT ce repede cresc copii astia...deja i vezi la casele lor
Yumi:esti nebuna??????? am doar 16 ani..NU E LEGAL!!!!!!!!!!!!!!
Hiro:dar eu peste 5 luni fac 18 si va fi legal^.~ stai linistita iubire:*
Yumi:ce boule sa stau linistita marsh de langa mn HANDICAPATULE!!!!! Anime fiction 654128 Anime fiction 654128 Anime fiction 191649 Anime fiction 527920 VALEAAAAAAAAAAAAAA nu ma poti obliga!!! Anime fiction 644622 Anime fiction 644622
Hiro:nu intelegi tatal tau a fost de acord k atunci cand voi avea 18 ani te voi putea lua de sotie...deci ESTI A MEA!nu ai scapare;)multumit pentru tot doamna Kyoko^^
Mama:ohh nu aveti pt ce.....
Anime fiction 93650 Yumi sa fii cuminte...asta e o sansa sa devii o fata rafinata si educata^^
Hiro:hhehe avem destul timp pentru a o invatza>:)
Yumi:....nu-mi vn sa cred propria mama TT-TT ma marit peste 5 luni cu un...un......nenorocit de om....pe care nici makar......nu-mi amintesc sa-l fii cunoscut...si el ma cunoaste Anime fiction 639735 Anime fiction 435912
In fatza casei era parcata o limuzina neagra care lucea mai tare k o stea........in fatza limuzinei apare un domn imbracat in unirforma care i deschide usa de la limuzina si apleaca capul in semn de respect.
Hiro:intra....(si o trantes-te in limuzina)...sa-ti fie clar....tu de acum incolo vei fi servitoarea mea AI INTELES?!
Yumi ramane complect surprinsa si total socata
Yumi:(ces-a intamplat cu vorbele care i le spunea mamei stiam eu k ceva nu e in regula:| dar de ce vrea neaparat sa fiu servitoarea lui?O.O) cum adica servitoarea ta?????
Hiro incepe sa rada.......:doar nu credeai k ma voi insura cu o fata k tine.....desii tata vrea sa respect promisiunea lui.....EU NICIODATA NU MA VOI CASATORII CU O FATA CA TINE!
Yumi:esti un mincinos nesuferit!!!!cum puteai sa o minti in halul asta pe mama mea?:| si cum de eram prieteni in copilarie k eu nu-mi amintesc
Hiro pentru un moment se intristeaza dar isi revine infuriindu-se .......se napusteste asupra fetei poruncind soferului sa inchida geamul pt a nu vedea nimk
Hiro:nu-ti amintesti? te voi face eu sa-ti amintesti( o prinde de camasa desfacandu-i toti nasturii......o prinde de sanul drept si incepe sa soarba cu pasiune)
Yumi se ingrozeste si incepe sa planga si sa zbiara incercand sa scape din mainile bestiei
Yumi:DA-MI DRUMUL!!!!! lasa-ma in paceeeee!!!!!TE URASC!!.....
Hiro se opreste parca i trece prin fatza ochilor o fata mica plangand si spunand aceleasi lucruri cu aceeasi ura.....i da drumul si nu mai scoate o vorba tot drumul
Yumi:(acesta nu e om...e...e animal......e o bestie....cien stie de ce e in stare! oare de ce zicea k ma va face sa-mi amintesc? ce stie el si eu nu stiu?)
Intr-un final ajung la destinatia dorita.......Yumi priveste pe geam si vede un conac mare cu o priveliste absolut minunata...trece pe langa un mini parculetz unde erau plantate absolut toate tipuri de flori din lume .....pe urma trece pe langa un grajd unde erau cei mai frumosi cai din lume........ajunge in fatza conacului unde asteptau frumos alineati peste 20 de servitori cuminti sosirea micului stapan.......
In fatza limuzinei apare un domn mai in varsta care pare a fi servitorul lui loial
Constantin:bun venit micule stapan va simtiti bine? v-am pregatit baai asa cum ati cerut cu petale de crini japonezi in apa si cu sare de mare(sau nisip ma rog:)) )
Hiro:iti multumesc Constantin ^^
Constantin:aa si tu trebuie sa fii domnisoara Yumi ce frumoasa v-ati facut de cand nu v-am vazut^^ parca ieri alergai cu micul stapan prin gradini si calareati calutzii si v-a jucati de-a v-ati ascunselea prin conac^^
Yumi ramane complect uimita ea nici nu isi amintea aceste lucruri.....
Hiro:acelea s-au intamplat demult ....Constatin du-o in camera ei te rog.......Yumi avem ceva de discutat ne vedem intr-o ora la tine in camera
Yumi:nu m-ai inteleg nimk.....

Va urma^.^.....gomen k nu e asa de amuzant dar sper sa va placa ..aa si cateva imagini k sa va faceti o idee despre cum e povestea^.^

Mama lui Yumi.Kyoko
Anime fiction AsianWoman
Constantin
Anime fiction Majordom2_1
conacul(sau palatul )
Anime fiction Normal_nijo_castle_IMG_6328
Limuzina
Anime fiction Rare_limo_1
AngelYukirii
AngelYukirii
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Yume Dum Iul 11, 2010 7:39 pm

e amuzant dar nu tot....adik limbajul si sunt tare TARE curioasa ce pateste Yumi in continuare 8-> super :X:X:X
Yume
Yume
Advanced
Advanced

Sus In jos

Mesaj  Phoenix Lun Iul 12, 2010 1:15 am

Ahh shtyam ca n.o sa ma dezamagesti Anime fiction 188795 Anime fiction 907250
Prima parte mi s.a parut cam seaca shy tocmai ce imi trecea prin minte "Nu ma dezamagi Laviii!!!!", dar actiunea a urmat sa fie foarte interesanta Anime fiction 769675
Ahh ce m.am enervat knd o mintea pe mama fetei Anime fiction 644622. Dk eram in locul fetei in limuzina il omoram pe nemernic Anime fiction 406643 sau mkr tzipam pana muream Anime fiction 406643
A fost ciudat knd "Hiro:nu-ti amintesti? te voi face eu sa-ti amintesti( o prinde de camasa desfacandu-i toti nasturii......o prinde de sanul drept si incepe sa soarba cu pasiune)" la ce se referea?! doar Yumi nu mai patzise asta knd era mik Anime fiction 191649
Ca de obicei ne lasi in suspans Anime fiction 67182 Asht urmatorul capitol Anime fiction 492559 Anime fiction 492559
Ahh shy ai grija la greselile de tastare ca apoi nu mai intelege lumea Anime fiction 859268 de exemplu "v-am pregatit baai" crek era "v-am pregatit baia" shy "e o bestie....cien stie de ce e in stare" "cien" era defapt "cine" nush dk mai era pe undeva, dar trb sa ai grija, azi una maine alta shy ajungem sa nu mai intelegem capitolele tale minunate Anime fiction 267626 shy de asemenea ai putea s.o lasi mai usor shy cu prescurtarile la un fan fiction nu e prea ok sa prescurtezi, aqma cum shty tu Anime fiction 839954
oriqm spor la scris Anime fiction 745645 <33 cya ^^
Phoenix
Phoenix
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Dark Dream xoxo ^^ Vin Iul 16, 2010 9:52 pm

wow cata actziuneee:x e cam neobishnuit sa nu fie amuzant pt ca e scris de tine da'.... e foarte tare :x sper sa apara nextu rpd Anime fiction 147657
Dark Dream xoxo ^^
Dark Dream xoxo ^^
Moderator
Moderator

Sus In jos

Mesaj  AngelYukirii Lun Iul 26, 2010 4:13 am

Imi pare rau k am fost absenta atata vreme fara sa spun nimk^_____^ daca va fost dor de fic uitati urmat cap:) sper sa va placa:D Anime fiction 685760 Anime fiction 742423

Cap3 ,,Adevarul din ceatza''

Yumi ramane complect uimita ea nici nu isi amintea aceste lucruri.....
Hiro:acelea s-au intamplat demult ....Constatin du-o in camera ei te rog.......Yumi avem ceva de discutat ne vedem intr-o ora la tine in camera
Yumi:nu m-ai inteleg nimk.....
Constatin:va rog domnisoara sa va conduc in camera dumneavoastra
Ajung inauntrul conacului iar Yumi e pur si simplu captivata de incaperile spatzioase ,curate se simtzea pentru o secunda ca intr-un palat din povesti cu printzi si printzese
Constantin:domnisoara va simtiti bine? veniti in camera dumneavoastra acolo venti avea servitorii dumneavoastra in caz ca doriti ceva
Dupa ce cutreiera mai mult de jumatate din conac ajunc in camera ei...acolo erau intr-o linie dreapta 5 servitoare si 2 majordomi gta sa indeplineasca orice dorintza
Yumi:dumnezeuleeee Anime fiction 45294 Anime fiction 893802 e prea frumos a fie adevaraaaat
Constantin:nu uitati ca trebuie sa va intalniti cu micul stapan peste 1 ora eu va las sa va odihniti daca aveti nevoie de mn sunati acest clopotzel si voi venii
Yumi priveste clopotzelul din aur placat cu diamante si se gandeste* heh p pe ce cheltuie si astia banii pe clopotzele din aur cu diamante:|*
Una dintre servitoare i arata baia unde o cada mare cu apa de izvor si petale de trandafiri salbatici o astepta
Yumi:moama SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINTE SISOEE ASTA E UN PARADIIIIIIIIIIIIIIIS:X:X:X;X
Trece o ora iar Yumi uita ca trebuie sa se intalneasca cu Hiro,acesta vine nervos in camera ei si intra peste ea in baie
Hiro:ce dreq faci! tampito!!! eu te astept si tu te balacesti??? ESTI A MEA AKM TI-AM SPUS asa k de acum trebuie sa-mi respecti ordinele!!!!!!!!!!!!!!!!!
o i-a din cada si o arunk in pat scotzandu-i pe toti servitorii afara...........si se napusteste asupra ei cu o fortza bruta
Yumi:ce ?......ce vrei sa faci? LASA-MA IN PACE!!!!!!
Hiro:ce nu-ti place?.....nu o face pe sfanta oricarei fete i place
Yumi:nu...nu-mi place LASA-MAAAAAAAAA
Hiro:esti.....esti virgina?
Yumi tremura toata cu trupul ei gol si ud Hiro o analizeaza si e gata sa o faca a lui
Yumi:da sunt lasa-maaaaaaaa
Hiro:atunci vei fi a mea!!!! asa cum mi-ai promis mai demult
Yumi:cum adica? nu inteleg.....
Hiro:chiar nu-ti amintesti???off....te rog spune-mi k iti amintesti de noi 2
Fatza lui Hiro se schimba complect din fiara care era gata sa o evoreze pe biaat fara se transforma intr-unu care e gata sa planga si dezorientat......
Yumi il priveste si e complect bulversata.......
Yumi:eu nu stiu despre ce vorbesti?
Hiro se intoarce catre ea si o cuprinde imbratzisand-o cu toata fortza lui
Hiro:imi pare rau...imi pare rau din cauza mea nu-ti amintesti........
Yumi e complect socata si speriata ,ce anume stie el iar ea nu-si aminteste?
Dar comportamentul lui revine la normal dupa cateva secunde...........
Hiro:imbraca-te si vin-o la masa ai 10 min la dispozitie altfel vin eu peste tine si stii tu:>:>
Yumi: Anime fiction 45294 Anime fiction 45294 am intles....asa voi face.........
Dupa ce Hiro paraseste camera atunci Yumi isi sa seama de ceva
Yumi:BAGAMIAS PICIORUUUUUU M-O VAZUT GOALA IN PNM>______< OMFG si...si era gata...sa....sa..........NUUUUUU !!!!!!!!cum naiba am ajuns in situatia asta?:((((((((
Dupa 10 min Yumi coboara la masa......in gradina era o masa unde erau Hiro ,tatal lui si sora mai mica Nana care luau pranzul.......
Tatal lui Hiro:Yumi ce mare te-ai facut de and nu te-am vazuuuuuuuut haide la unchiul tau sa te imbratzisezeeeeeeeeee>:D<(si o strange tare de abia scapa din mainile lui care o masura dn cap pn in picioare
Nana se ridica de la masa si o saluta prieteneste
Nana:imi pare bine^__^ eu sunt Nana am auzit multe depsre tine de la fratele meu:>:> cand faceti nunta?
Hiro tocmai atunci se racorii cu un suc pe care la spunele surorii sa le in varsa pe el
Hiro:ejti beata soro c nunta visezi?:|
Ttatal lui Hiro:normal k va fi nunta:X o vom stabilii in curand ahh voi avea nepoteii:X:X;X Yumi eu vreau un nepotzel:> si pe urma o nepotzik:>:>
Yumi:......... Anime fiction 45294 Anime fiction 45294
Yumi:trebuie sa va spun cv....................

Va urma daca va placut spuneti^___^ si scuze pt absentza :)
AngelYukirii
AngelYukirii
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Dark Dream xoxo ^^ Lun Iul 26, 2010 4:18 am

wow ff tareee mi'a fst door de cap taleee Anime fiction 173588 sper sa'l faci rpd p urmatoru' Anime fiction 295471
Dark Dream xoxo ^^
Dark Dream xoxo ^^
Moderator
Moderator

Sus In jos

Mesaj  Yume Lun Iul 26, 2010 3:28 pm

omg sarak fata :X:X:X superrrrrr Anime fiction 142972
si mie mi-a fost dor ;;) abea astept sa vad ce se intampla Anime fiction 907250
Yume
Yume
Advanced
Advanced

Sus In jos

Mesaj  AngelYukirii Lun Iul 26, 2010 7:28 pm

Cap4 ,,Amintirile''

Nana se ridica de la masa si o saluta prieteneste
Nana:imi pare bine^__^ eu sunt Nana am auzit multe depsre tine de la fratele meu:>:> cand faceti nunta?
Hiro tocmai atunci se racorii cu un suc pe care la spunele surorii sa le in varsa pe el
Hiro:ejti beata soro c nunta visezi?:|
Ttatal lui Hiro:normal k va fi nunta:X o vom stabilii in curand ahh voi avea nepoteii:X:X;X Yumi eu vreau un nepotzel:> si pe urma o nepotzik:>:>
Yumi:.........
Yumi:trebuie sa va spun cv......eu chiar nu stiu de unde ma cunoasteti voi....cel putin eu nu imi aduc aminte de nimic ceea ce sa aiba vreo legatura cu voi........
Tatal lui Hiro: chiar nu stii c ai patzit?
Hiro:TATAAAAAAAAA NU tineti gura!!!!!!!!!
Yumi:.......CE ANUME AM PATZIT? SUPETI-MI am tot dreptul sa stiu Anime fiction 644622 Anime fiction 644622 Anime fiction 644622
Hiro: nu este nimic ......nu trebuie sa stii nimic......(o i-a de mana pe Yumi si pornesc spre camera lui)
In camera lui Hiro...........
Hiro:iesiti naibii afara am ceva de discutat AFARA NENOROCITILOR!!!!
Servitorii:am inteles micule stapan ne cerem scuze....
Hiro:asculta-ma cu atentie chiar nu iti amintesti nimic?????
Yumi:c anume sa-mi amintesc.....?
Hiro:bine atunci iti voi spune eu.....cand eram mai mici stii ca mama ta era dadaca mea ,adica ai aflat curand .......noi 2 obisnuiam sa ne jucam impreuna cand mama ta venea sa ma ingrijeasca te aducea si pe tine ....iar eu eram putin gelos.....deoarece voiam sa am si eu o mama ca tine.........si voiam sa dispari si sa fiu doar eu cu ea.........mai multi banditit voiau sa ma captureze pt a primii multa recompensa de la tatal meu insa eu nu voiam asta
Asa ca intr-o zi in timp ce ne jucam te-am pus sa schimbam hainele intre noi astfel sa te rapeasca pe tine iar eu sa raman cu mama ta.......
Yumi:cum???? cum adica nu aveam cum eu eram fata iar tu baiat....nu inteleg.......
Hiro:ti-am taiat parul astfel aratam la fel iar cum eram mici nu se deosebea prea tare.....ei te-au rapit pe tine iar tu ai suferit un accident in timp ce tata voia sa te salveze impreuna cu tatal tau.........
In momentul acela Yumi isi aminteste tot..... iar Hiro continua sa-i spuna......
Hiro: cand in sfarsit te-am gasit eram nervos.....ca erai inca in viatza si de nervi am strigat la tine ca de ce mai traiesti cand eu voiam ca tu sa mori......DAR A STII CA IMI PARE RAU....foarte rau.....
Yumi:...... stai departe de mine nu vreau sa aud de tine NU VREAU SA MAI STIU NIMIC!!!
Hiro:nu Yumi staiiiiiiii!!!!
Yumi o i-a la fuga reuseste sa treaca de garzile din jurul conacului sarind peste un gard dar din cauza k era atenta sa nu o prinda Hiro trece o strada aglomerata......
Hiro:Yumi fi ANTENTAAAAAAAA
Yumi:lasa-maaaaa nu mai am incredere in tine vrei sa ma ucizi iar nu? Lasa-maaaaaaaa:(((((
Hiro:Yumiiiiiiiiiiiiiii
In acel moment o masina trece peste Yumi trantind-o la pamant aproape fara viatza.
Hiro: te rog Yumi spune ceva te roooooooog !!!!de aceea nu voiam sa stii adevarul...ca sa nu ma urasti din nou....imi pare rau.........YUMIIIIIIIIIII!!!!!!!!

vA URMA^______^
AngelYukirii
AngelYukirii
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Yume Mar Iul 27, 2010 1:44 am

omg :((:((:(( astept nextu sa vad ce pateste
moama cata imaginatie ai :X:X:X superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Anime fiction 907250
Yume
Yume
Advanced
Advanced

Sus In jos

Mesaj  Dark Dream xoxo ^^ Mar Iul 27, 2010 2:37 am

mai ziceai ca's mai talentata ca tne x_X na'sh putea scrie ceva atat de misht niciodata Anime fiction 142972 Anime fiction 142972 Anime fiction 142972 luv ur caps! shi mai rpd nextuuu:X
Dark Dream xoxo ^^
Dark Dream xoxo ^^
Moderator
Moderator

Sus In jos

Mesaj  Roxxu Joi Iul 29, 2010 5:55 am

foarte tare...TINE-O TOT ASA Anime fiction 742423 asht nextuu Anime fiction 545231
Roxxu
Roxxu
Advanced
Advanced

Puncte : 116
Reputatie : 10
Data de inscriere : 25/07/2010
Varsta : 1024
Localizare : intr.un colt de lume..?? ^.^

Sus In jos

Mesaj  Phoenix Dum Aug 01, 2010 12:34 am

Wow ^^ Anime fiction 628558 nu incetezi niciodata sa uimesti lavi ^^ Anime fiction 907250
Cele doua capitole la care nu am comentat au fost uimitoare Anime fiction 234201 Anime fiction 769675 \
Mi.a placut foarte mult in cap 3 ca ai descris si putin conacul, sentimentele fetei, si ai imbinat armonios descrierea printre naratiune si dialogul predominant, fara sa te pierzi in amanunte. ^^ Wuiii shy Hiro asta cum s.a napustit pe sarak Yumi Anime fiction 69725 .. Daca ii facea ceva il castram !! Anime fiction 193557
In al 4lea cap ai cam grabit actiunea asa dintr.o data, adik pana la cap 3, ne.ai tinut in suspans si aqma s.a aflat dintr.o data totul si a mai dat si masina peste Yumi :*&&&*: Oriqm nu a fost prost scris capitolul shy actiunea a avut o parcurgere rapida dar cursiva.. Anime fiction 924425
Ai inceput sa ai si greseli gramaticala, neimportante, dar care daca nu le sesizezi vor deveni din ce in ce mai multe si asta nu e ok. ^^ Anime fiction 295471
" Hiro tocmai atunci se racorii cu un suc pe care la spunele surorii sa le in varsa pe el " din fraza asta am inteles pana la "un suc" ... apoi or is eu blonda, ca nah, asha m.o fkt mama, or te grabesti la tastare Anime fiction 90648
Nu mai stau aqma sa caut greselile, dar trb sa ti cont shy sa fi atenta in continuare Anime fiction 902633
Nu prea mai am ce comenta, spor la scris si astept cu nerabdare nextu ^^ .. cya <3 Anime fiction 745645
Phoenix
Phoenix
Admin
Admin

Sus In jos